1. Hoe snel ontvang ik mijn bestelling? Wij verzenden uw order binnen 2 werkdagen (mits wij het product op voorraad hebben).

2. Wat betaal ik voor de verzending van mijn bestelling? Wij hanteren standaard verzendkosten van 3,95 binnen Nederland. Naar België zijn de verzendkosten 7,95.
3. Welke betaalmethode kan ik gebruiken? U kunt betalen met Ideal, Afterpay, Paypal, en Bancontact.

4. Moet ik betalen voor het retour zenden van mijn items? Ja, het retour zenden is voor eigen rekening. Gemiddelde retourkosten bedragen 3,95.

5. Ik heb geen orderbevestiging ontvangen, is mijn order wel doorgekomen? Bedankt voor je bestelling! Het is mogelijk dat je de bevestigingsmail wat later ontvangt dan dat je misschien gewend bent. Wij raden je aan om zowel je spam als je normale inbox goed in de gaten te houden. Als je met een account hebt besteld kan je de status van je bestelling hierin bekijken. Ook komt het wel eens voor dat een klant nog niet op de knop "bestellen" heeft geklikt. Als dit zo is dan krijgt u ook geen bevestiging van de bestelling.

6. Mijn bestelling is beschadigd of incompleet geleverd, wat moet ik doen? Wat vervelend dat er iets mis is met je bestelling! Wil je ons eerst een mail sturen naar info.nobasickid@gmail.com met een foto van de klacht en je ordernummer? Wij zullen je klacht zo snel mogelijk in behandeling nemen.

7. Ik heb een klacht over een bestelling? Wat vervelend om te horen. Stuur ons een mailtje op info.nobasickid@gmail.com met een duidelijke omschrijving van de klacht, dan helpen we je graag verder!

8. Zoeken jullie nog modellen? Wij hebben regelmatig een zoektocht naar modellen. Op instagram (nobasickid) posten wij regelmatig een oproep.