RETOURNEREN & RUILEN

 

Retourvoorwaarden

U heeft het recht om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Echter vragen wij u wel om aan de volgende voorwaarden te voldoen

  • De artikelen bevinden zich in oorspronkelijke staat.
  • De artikelen bevinden zich in de originele verpakking.
  • De artikelen dienen ongedragen, rookvrij, geurvrij, huisdiervrij en onbeschadigd te zijn.
  • De artikelen zijn voorzien van de oorspronkelijk bevestigde labels.
  • Accessoires zijn voorzien van alle delen van de oorspronkelijke verpakking.

 

Let op:

#BBrazzi behoudt het recht retourenringen te weigeren of slechts een deel van het betaalde bedrag terug te betalen, wanneer het vermoeden wordt gewekt dat de artikelen gedragen zijn, deze niet voldoen aan de retoursvoorwaarden of wanneer de retourstermijn is verstreken. 

Op gecustomiseerde/gepersonaliseerde artikelen, sale en items die een verzendtijd hebben van 10 dagen kunt u helaas geen beroep op uw herroepingsrecht doen. Deze artikelen zijn exclusief voor u op maat gemaakt. Tenzij het gaat om een productiefout, kunt u deze artikelen niet naar ons retourneren.

 

Productiefouten:

Ontdekt u een productiefout in uw kleding? Stuur ons dan een e-mail inclusief een duidelijke foto naar info.nobasickid@gmail.com. Nadat wij de foto hebben beoordeeld, krijgt u van ons een bevestiging per e-mail. Wanneer u vervolgens het kledingstuk naar ons retourneert, zullen wij u kosteloos een nieuwe naar u terugsturen of indien gewenst wordt uw volledige aankoopbedrag teruggestort.